Amazonas, 2013 fotoretk Peruus

„Mina jõudsin Amazonase reisini küll läbi huvi fotograafia vastu, kuid eks õiged asjad juhatavadki õigesse kohta. Kuna reisiseltskond oli juba reklaamis välja kuulutatud väike, mis andis vihje, et see ei saa olema päris tüüpiline kolistamine turistimagnetite vahel, üksteise järel, giidil kollane lipp logoga kõrgel ritva otsas, oli reaalsus veelgi vahvam. Hiljem, sellele tagasi mõeldes, võib öelda selle kõige kohta, et see oli pigem ühe sõpruskonna ühine trip Peruusse ja mõned olid selle korraldamisega lihtsalt aktiivsemad. Isegi sissepääsupiletite, tipi ja rummiraha korjandusel panustasid kõik võrdselt.  Andke mulle vaba aega ja ma lähen iga kell selle pundiga jälle maailma ennast näitama.”

http://www.amazonas.ee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: