100 aastat üksildust Eestimaal

 “Sada aastat üksildust Eestimaal” oli sisuline ja sügavalt suhestuv Kaupo Kikkase meistrikursus, mis toimus väikses Penuja külas ja selle ümbruses ajaloolisel Mulgimaal 31. maist kuni 2. juunini. Nagu Kaupo kirjutas
“...perifreerne nukrus, mis Eesti ääremaadel aina süveneb puudutab mind sügavalt. Vaatlen oma projektis “Testament” inimese ja looduse tasakaalu ja otsin eestlase tumeda natuuri tagamaid” nii see hingesügavuses kolamine ka tegelikkuses aset leidis.

1. juunil toimus ka Abja-Paluoja kultuurimajas Kaupo Kikkase poolt läbiviidud avalik loeng pealkirjaga “Portreefoto esteetika läbi aegade”, mis oli hoogne, inspireeriv, hariv ja lihtsalt meeldiv ajasisustus. Minu Aplaus temale veel kord!

Lisatud valik tehtud töödest, mis võib mõne foto võrra veel heal juhul täieneda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: