Amaalija

Mul on kahju, et ma ei oska ennast väljendada inglise keeles nii, nagu seda sooviks. Oma piiratud keeleoskuse najal tahan aga väljendada seda rõõmu toimunud fotosessioonist laupäeval, 19. aprillil 2014 aastal. Mul oli võimalus pildistada ja olla inspireeritud sellisest võrratust ja värve kiirgavast modellist nagu seda on Amaalija. Mul on hea meel veel selle üle, et mulle on juba teist korda abiks olnud meikar Maria Indermitte. Noor inimene, kes on valmis puhkepäeval, vara hommikul kaasa lööma tegemistes, mille kohta ei ole ma ise osanud suurt head selgitust eelnevalt jagada. Loodan teiega veel kunagi koostööd teha, kohe kindlasti.

I regret that I can’t to express yourself in English as I’d like. Relying on my limited language skills I want to express the joy of the photo-shoot took place on Saturday, April 19. I had the opportunity to take pictures and be inspired by of such a great and glorious model like this is Amaalija. I’m still glad that the second times I have been helping by make-up and hair artist Maria Indermitte. A young lady who is willing in weekend in the early morning to participate in the doings, about which I personally does not have good explanation in advance. I hope to cooperate with you in the future, definitely.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: