The Beauty and tears

Üks, kaks, kolm ja tehtud see saigi.

Liinaga (https://www.facebook.com/liina.rohin) fotosessiooni sai planeeritud päris pikka aega ja kuigi me asume ühes ja samas väikeses linnas Pärnus, ei kippunud meil see sessioon kuidagi õnnestuma. Ikka tuli vahele midagi, mis plaanid nurjas. Järjepidevus viib tulemuseni. Kolmas kord oli õnnestumise päev. Väga tore päev minule ja suur tänu Liinale, kes lubas ennast kaamera ees keerata ja väänata, hoida ebainimlikke poose, kes kõik jõuvarud kokku võttis ja hoidis käsi nii kaua üleval, kuni jõud neis rauges. Suur tänu  tehtud meigi eest Lennelile (www.angelbeauty.eu) kes on väga meeldiv ja andekas kunstnik ning hindamatu abiline igale fotograafile. Loodan koos teie abiga veel põnevaid pilte teha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: